„Overleef door Kwaliteit, Technologie en de Ontwikkeling, dient voor Klanten“

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Jiangsu Shuangsheng Medical Appliance Co., Ltd.

Certificaat
Van goede kwaliteit Lucht Samenpersende Verstuiver voor verkoop
Van goede kwaliteit Lucht Samenpersende Verstuiver voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Jiangsu Shuangsheng Medical Appliance Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Jiangsu Shuangsheng Medical Appliance Co., Ltd. Jiangsu Shuangsheng Medical Appliance Co., Ltd. Jiangsu Shuangsheng Medical Appliance Co., Ltd. Jiangsu Shuangsheng Medical Appliance Co., Ltd. Jiangsu Shuangsheng Medical Appliance Co., Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Zon
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 1000000-200000
Opgericht Jaar : 2000
Export pct : 40% - 50%

Is Medisch de Toestellenco. van Jiangsushuangsheng, Ltd een belangrijke onderneming, uitsluitend gespecialiseerd in het ontwerp, de productie, de verkoop en de dienst van medisch materiaal. Wij zijn een Nationaal high-tech onderneming en een lid van het Medische apparaatindustrievereniging van China.

 

Sinds zijn onderneming in 2000, volgen wij de bedrijfsfilosofie met „door kwaliteit, technologie overleeft en de ontwikkeling, voor klanten“ dient. Wij keuren prima technologie in de wereld goed en brengen het in toepassing. Onze hoofdproducten zijn zuurstofconcentrator, verstuiver, de machine van de flegmazuiging, bloeddrukmeter, anti decubitus matras, eerste hulpuitrusting, en andere gezondheidszorggoederen.

 

Onze producten worden niet alleen over het hele land verkocht, maar ook etc. uitgevoerd die naar Rusland, Indonesië, Thailand, Vietnam, Pakistan, Frankrijk, Australië, V.S., diep van door onze klanten worden de gehouden.

Met de hoop en de hartstocht, hebben wij constante inspanningen om zich en ontwerp voor medisch materiaal, het professionele concept van het gezondheidsbeheer en geavanceerde productoplossing brengen tot het dagelijkse leven te ontwikkelen, een professioneel medisch dienstenplatform opbouwen geleverd.

Contactgegevens
Jiangsu Shuangsheng Medical Appliance Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Sally Zhang

Tel.: 86-511-8666-0888

Fax: 86-511-8666-0288

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)